de avonturen ten huize twee-en-zestig

Oh nee, niet weer eens een wel en wee. De enige Blog (mét hoofdletter) waar commentaar posten VERPLICHT is.

woensdag, februari 08, 2006

Gedaan.

Meer moet dat niet zijn.

Of toch, want eergisteren zag ik een spraakmakende Spraakmakers, waarin Rudi uit Irak enzo met 's werelds meest invloedrijke journalist babbelde. Felle gast, die 'Bob' Fisk.
Op de Dies Natalis (24 maart) van de UGent krijgt die kerel, meer dan terecht, een ere-doctoraat.

Zij die hem kennen; toets je kennis hier en hier. Zij die hem niet kennen; maak er wérk van!!

dinsdag, februari 07, 2006

Het einde slash begin nadert.

Na enkele dagen stilte (mea culpa!), o.a. ook door een kotgenoot die al dan niet tijdelijk verhuist is, hier ietwat heugelijk nieuws.

Over welgeteld een week en drie en half uur sta ik samen met een vriendin ongeduldig in de Sint Pietersnieuwstraat aan te schuiven, niet om repetitielessen te volgen, noch om iets te verorberen in studentenrestaurant De Brug, maar wel voor een optreden in de Rode Tempel.
Zita Swoon doet immers hun "A Band in Box" tournee nogmaals in de Vooruit, ditmaal mét publiek - de DVD werd opgenomen in de Vooruit zonder.

Het JP verhaal werd nogal opgevolgd; enkele blogs gaan door, verder, door, stoppen niet. Kijk maar bij wat commentaar hier en daar.

Overigens heb ik morgen mijn laatste examen (of heeft het examen mij morgen de laatste keer?); een mondelinge "verdediging" van de gemaakte taken. En maandag terug les. Maar met plezier.