de avonturen ten huize twee-en-zestig

Oh nee, niet weer eens een wel en wee. De enige Blog (mét hoofdletter) waar commentaar posten VERPLICHT is.

donderdag, november 23, 2006

Uitreiking Burgergerschapsprijs Stichting P&V.

Gisterenavond was ik (als lid van het Jongerenforum van de Stichting P&V - € 300 000 verdelen over projecten die het jeugdwerk toegangkelijker maken) uitgenodigd op de uitreiking van de Burgerschapsprijs 2006 aan niet minder dan Wannes Van de Velde en de gebroeders Jean-Pierre en Luc Dardenne - hier op foto met een deel van het Jongerenforum (Zander, Esteban, Dominique en Fathi).
Dit alles had plaats in de K-Nal, een overdreven sjieke bedoeling. Eerst een receptie met hémelse hapjes, vervolgens de eigenlijke uitreiking.
Daarna een ganz geile overheerlijke "walking dinner", live bereid door een hofleverancier in 4 standjes, opgeluisterd door het zeemzoete, charmante en kamervullende Waso Quartet (met Koen en Dajo De Cauter, Xavier Bronchart en Tcha Limberger).
's Nachts nog bij Dominique thuis in Molenbeek "C'est arrivé très loin de chez vous" gezien - een soort "Het leven zoals het is: moordenaar", met een sausje In De Gloria erover. Het zou me niet verbazen mocht Tom Van Dyck zijn "Hallo Televisie" er zich op gebaseerd hebben.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

hé, wanneer komt de uitreiking voor "Enige Echt Heldin"..? *guitige lach*

7:59 p.m.  
Blogger JOke said...

Daar had ik ook dit jaar weer willen bijzijn....

4:57 p.m.  

Een reactie posten

<< Home