de avonturen ten huize twee-en-zestig

Oh nee, niet weer eens een wel en wee. De enige Blog (mét hoofdletter) waar commentaar posten VERPLICHT is.

maandag, mei 29, 2006

Over Arne, Lukas, natte marsen, Sarah, Studio Display, Poldershake en Grosso Modo.

Woensdagavond was het "jurytentoonstelling" van Arnes eindwerk in 't Rivierenhof. Hij hoorde, mijn simpel inziens, tot de betere: afgewerkt, duidelijk boodschap, opvallen, knap design, ... Daarna "twijfelden" we nog om naar de Temptation Party te gaan in de Versuz, maar ja. De foto klopt niet - ze moet Oranje (Ohnee) zijn: KLIK EROP!!

Donderdagmiddag en avond een meer dan gezellig vormsel van kleinste neef (van de 24 neven en nichten) Lukas - een van de betere familiebijeenskomsten, dat tegen de avond eindigde op een kijken naar de MTV parkbrigade, ofzoiets, en terwijl horen van zatte nonkels en tantes en ouders voor de eerste keer horen hoe ons papa en (nonkel) Mark ooit eens "opgepakt" zijn geweest aan de BASF.
Rond 23u ben ik "Zaza" nog met neven Manuel "Mikey" en Ward "Waza" iets gaan drinken in de "stad" Mortsel. Na twee, ja, schrale keten kwamen we terecht in den Breughel. Daar zaten - buiten de mannen van een muziekgroepke "Jake" en nog wat volk - een Beverse uitbater met zijn West-Vlaamse vlam Loes. Een goei caféke, met héééééééééémelse muziek.
Akte van het café en de muziek (en Loes). En om 02u13 reed Zander "Zaza BOB" met de vervangwagen A-Klasse van Manuel "Mikey" naar huis. Goede avond!

Vrijdag samen met Paul "Meester" Wijnants naar de Stille "Natte" Mars geweest - impressionant. Wagen geparkeerd bij hem in Deurne tram 5 genomen - hemels!
Daarna dus met tram terug - lekker gegeten bij hem thuis (zalige kids die Wout, Siebe en Rune én in primeur: er is een vierde op komst!).
Daarna richting Sint-Job voor een nog af te geven cursus aan Sarah Jacobs (die in een vorige post 'ongelukkig' Sarah Geers werd genoemd) en notities Kennisleer, en nog daarna naar Hoogstraten voor een joekel van een scherm, een tweedehands 21" Studio Display van 1999, voor maar €80 (i.p.v. de €4000 die hij vroeger kostte), die perfect dient als uitbreiding voor mijn kleine PowerBook.

Zaterdagavond, na wat praktisch studeer-georganiseer, was het Poldershake.
"Belle Perez, Polderse Idool-deelnemer Areeb, Sven Ornelis en DJ Vanas verpakt in de Zandvlietse Rode Tempel". Ook al geslaagd!

Zondagnamiddag met onze Keti's naar Grosso Modo geweest - de opendeurdag van het Kapelse 'Fedasil' asielcentrum. Toppunt: de keti's die (zoals het moest) hun witte bonen en loempia's op een kampvuurtje warm maakten, maar daarna ook brandnetelsoep wouden maken. Met énkel een gamel, water, vuur en brandnetels - die ze daarbovenop nog niet eens vonden. Maar toch R.E.S.P.E.C.T. . Wederom geslaagd.

En nu, ondanks "A lack of stress" beginnen leren...!